Last info

For English click here

Laatste kaarten

Amsterdam slaat langzaamaan zwart-geel uit van de ADE-koorts en ook wij worden ermee besmet! De vrijdag en zaterdag zijn strak uitverkocht. Gelukkig hebben de laatbeslissers nog de kans om onze donderdagavond mee te kunnen maken, want er is nog een klein aantal tickets beschikbaar voor Pleinvrees ADE x Hungry Music & Colourizon!

 

Locatie

WesterUnie, Transformatorhuis en WesterLiefde is te vinden op:

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Verstandig! Vanaf Amsterdam Centraal stopt bus 21 bij bushalte van Hallstraat (Haarlemmerweg) vlak voor de deur.

Auto

Als je niet drinkt en je auto volpropt met gezellige mensen, kun je natuurlijk ook met de auto komen. Je kunt parkeren in de wijk rondom de WesterUnie. Tussen 00:00 en 09:00 is dit gratis. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Park (Westergasfabriek), adres: Van Bleiswijkstraat, Amsterdam. 

Entree

  • van 22:00 uur tot 07:00 uur zijn de deuren van de WesterUnie geopend. De entree sluit om 04:00 uur, maar kom vooral eerder om alle vertier niet te missen!
  • ticket zijn vanaf je smartphone te scannen, wel zo fijn voor het milieu
  • toegang uitsluitend 18+ 
  • zero tolerance beleid

Zie hier de rest van de huisregels

Timetables

De zijn de definitieve timetables vind je hier. Het plannen kan dan eindelijk beginnen! Kijk wel goed wanneer de knappe kop die jij zo graag wilt zien staat te draaien ;)

Lockers

We houden van stomend hete feestbeesten, maar we willen natuurlijk niet dat iedereen met z'n jas staat te dansen. Kluisjes zijn te huur bij de ingang. Kleine lockers kosten € 7 en grote lockers € 9,-.

Munten

Munten zijn te koop in de lounge van de Westerliefde (Cash&Pin), WesterUnie (Cash&Pin) & Transformatorhuis (pin-only).

Eten

Wie energie verbrandt zal dit ook weer aan moeten vullen. Er zijn snacks en fruit te koop bij de food-stand. Brandstof voor je dance moves :)

Rookruimte

Er is een rookruimte boven de WesterUnie en naast de locker tent. Buiten de rookruimtes mag er niet worden gerookt.

Oordoppen

Er zijn oordoppen verkrijgbaar bij de muntverkoop in de Westerliefde/chill-area, voor 10 euro per stuk.

 

Celebrate Safe

Wij doen niets liever dan er met z'n alle een mooi feestje van maken. Maar nog liever willen we dat iedereen daarna ook weer veilig thuis in z'n bedje of op een after belandt. Neem daarom even je tijd om deze video van Celebrate Safe te bekijken.  

Check voor meer info de sites van Celebrate Safe en Unity.

Iets verloren?

Oohjee... geen zorgen we raken allemaal wel eens iets kwijt. Ben je tijdens Pleinvrees ADE iets verloren en kom je hier op de avond zelf nog achter? Ga dan naar het lockerbalie en vraag daar of je spullen zijn gevonden. Kom je er later achter dat je iets bent kwijtgeraakt? Kijk dan op de site van iLost! Hier zetten wij na het evenement alle gevonden voorwerpen op.

Iets gevonden?


Heb je iets gevonden wat niet van jou is? Breng het dan naar het verkooppunt van de lockers en maak iemand hééél blij!

Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij en we kunnen haast niet wachten om al jullie blije koppies te zien! 

<3