COLOURIZON

“Like the sun colors the sea, music colors life.”
 
Toen ze als verlegen, jong meisje haar eerste stappen zette in de dj booth was ze nog zo groen als gras. Inmiddels is dat wel anders. Miss Melera groeide de afgelopen jaren uit tot de blonde prinses van het Amsterdamse nachtleven! Wij van Pleinvrees waren zo bevoorrecht dat we haar opkomst van wel heel dichtbij mochten meemaken.
 
Wat ooit begon als een onschuldige kalverliefde, is inmiddels al ver voorbij het punt waarop het meer voelt als broer en zus. Zonder enige schaamte durven we daarom wel te zeggen dat we zielsveel houden van deze vrouw en haar altijd rake optredens.
 
Sets van Miss Melera, Kim voor intimi, herken je uit duizenden. Een melodieuze, frisse sound waarin de muziekstijlen feilloos in elkaar overlopen. Het tempo wordt opgevoerd met old-school techno, weer afgebouwd met meeslepende housetracks en daarna afgeknald met hier en daar een klassieker. 
 
Dat gebrek aan hokjes zorgde voor fans uit de verste uithoeken van Rusland tot de hoogste toppen van de Argentijnse Andes. Of het nou een 8 uur durende marathonset is of op 7 feesten achter de draaitafels staan tijdens ADE, Miss Melera draait haar hand er niet voor om. 
 
Toen ze 5 jaar geleden haar eigen radio show Colourizon lanceerde, kwam alles in een stroomversnelling. De Colourizon show bleek een groeibriljantje met inmiddels tienduizenden luisteraars over de hele wereld. Logisch dus dat het altijd volle bak is op de Colourizon feesten van Miss Melera.
 
Leuk en aardig natuurlijk, al die shine in het buitenland, maar daar komt donderdag 19 oktober weer verandering in. Tijdens Amsterdam Dance Event mogen wij haar weer zien schitteren in de WesterUnie. En dat doet ze niet alleen! Met Colourizon-vrienden Dominik Eulberg, Gabriel Ananda, Henry Saiz, Andhim en Paji [live] op het menu, wordt dit er eentje om later tegen je kleinkinderen over op te scheppen. 
 
Check de hele line-up van Pleinvrees ADE x Hungry Music & Colourizon en haal nog snel één van de laatste tickets hier.