Alle belangrijke info om je klaar te stomen

Nu het bijna zover is kunnen wij niet wachten om het festival seizoen in stijl af te sluiten.. Lees dit blog bericht goed door, want deze belangrijk informatie helpen jou een zorgeloze dag te hebben. 

Entree

De deuren openen om 12:00 uur! Na het scannen van je entree ticket krijg je een Pleinvrees betaalbandje. Heb je al munten online gekocht? Dan staan deze al op je bandje. Pleinvrees Festival is 18+ en bij twijfel kan er om ID gevraagd worden, vergeet deze dus niet mee te nemen! 

Met deze line-up is het gewoon gek om niet vroeg te komen. Om 13:00 staat de energieke Lövestad op de LIVE stage en om 14:00 beginnen Miss Melera B2B Eelke Klein en Illesnoise al achter de knoppen! Wij adviseren je vrienden te adviseren vroeg te komen; om de rij te voorkomen, maar voornamelijk om jezelf een plezier te doen ;) 

Weersvoorspelling 

Wij durven het bijna niet hardop te zeggen…. Maar het schijnt toch echt heel erg lekker festival weer te worden zaterdag. Dat wij dat nog mogen meemaken ;)  

  

Vooraf munten kopen  

De rijen voor de kassa omzeilen? Dat kan, koop vooraf je digitale munten en ontvang deze direct bij binnenkomst. TIP: Koppel je PayPal rekening met je Pleinvrees account en ontvang 2 gratis munten extra! Daarbij kun je gebruik maken van het automatisch opwaarderen aan de bar en wordt je geld automatisch en gratis teruggestort op je rekening. Klik hier om online munten te kopen. 

Maak je eigen timetable! 

Stel je eigen programma samen en deel dit met je vrienden op Facebook. Klik hier om je eigen programma te maken. 

Plattegrond van Riekerhaven

Bekijk hier alvast de plattegrond van Pleinvrees Festival op Riekerhaven

Faciliteiten 

✓Pinautomaten 
✓Kluisjes 
✓Foodtrucks met overheerlijk eten
✓Sigaretten 
✓Tickets voor de after in RADION 
✓Gratis toiletten 
✓Rariteiten kabinet 
✓Een line-up waar je bang van wordt ;) 

Bereikbaarheid 

Riekerhaven is goed te bereiken met zowel fiets, auto als openbaar vervoer. Woon je in Amsterdam? Dan adviseren wij met de fiets te komen; makkelijk, snel en een goeie warming up! Is het echt niet anders en moet je met de auto naar Riekerhaven? Wij hebben een beperkt aantal parkeerplekken waar de regel “op=op” geldt. Voor route informatie met het openbaar vervoer klik op onderstaande knoppen: 

Klik hier voor de route vanaf Amsterdam Sloterdijk    

Klik hier voor de Route vanaf Amsterdam Zuid

Pleinvrees Festival by Night 

RADION is wat ons betreft de dikste club van Amsterdam op dit moment. Dat de locatie letterlijk op kruipstand is van Riekerhaven is natuurlijk even mooi meegenomen.

Dus rollen we met zijn allen vrolijk de RADION in voor een onvergetelijke nacht. De line-up tot nu toe; Oliver Koletzki, Finnebassen b2b Illesnoise, Adam Port, Dirty Doering, Miss Melera, Jonas Saalbach b2b Sandeep en Max morel b2b Marc Holstege.

 

Wat gaan we er een mooie dag van maken met z’n allen! 

Tot zaterdag!

Pleinvrees-crew